Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop, past het niet of wil je het ruilen? Dan kan dit binnen 14 dagen (vanaf de dag van de bestelling).

Artikel(en) ruilen

Het product kan alleen worden teruggestuurd als deze ongebruikt en vergezeld is van alle documenten en accessoires die origineel bij het product werden geleverd.

Als je het product wilt ruilen, dan vragen we jou om op de factuur te schrijven welke maat en/of kleur je wil ontvangen. Het juiste paar wordt direct verzonden nadat de eerste bestelling in goede staat bij ons retour is gekomen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Mocht een geretourneerd artikel niet aan de voorwaarden voldoen, zullen we contact met je opnemen.

Het kwijtraken van de retourzending is het risico van de klant. Er wordt dan ook aangeraden het artikel retour te zenden als pakketpost met een Track&Trace nummer zodat er altijd te achterhalen is wat er mis is gegaan.

Retourneren

Het product kan alleen worden teruggestuurd als deze ongebruikt en vergezeld is van alle documenten en accessoires die origineel bij het product werden geleverd. Voor een artikel dat niet aan de voorwaarden voldoet, zal slechts een deel van het bedrag worden gecrediteerd. Als dit het geval is, nemen we contact met je op.

Wij vragen om jouw IBAN nummer te vermelden op de factuur zodat we daarop het geld kunnen terugstorten. We crediteren het bedrag van het geretourneerde artikel als het artikel aan alle voorwaarden voldoet. Het bedrag wordt binnen dertig dagen op jouw bank- of girorekening, of creditcard teruggestort. Let op: de verzendkosten worden niet teruggestort.

Het kwijtraken van de retourzending is het risico van de klant. Er wordt dan ook aangeraden het artikel retour te zenden als pakketpost met een Track&Trace nummer zodat er altijd te achterhalen is wat er mis is gegaan.

Als je met een creditcard hebt betaald, wordt het tegoed binnen 30 werkdagen verrekend met de card. Let op: sommige creditcardmaatschappijen voeren een creditering eenmaal per maand uit. In dat geval kan het tot 6 weken duren voordat je de creditering ziet verschijnen. Het te crediteren bedrag wordt bepaald aan de hand van het betaalde bedrag op de originele factuur.

Uitzonderingen

Artikelen van 50% korting of meer kunnen niet worden geretourneerd. Het is wel mogelijk om het artikel te ruilen, maar de retour- en verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Als er toch producten bij ons terug komen van 50% of meer korting zullen we het bedrag retourneren minus administratiekosten van 5 euro en de eventuele gemaakte verzendkosten door ons.

Fouten voorbehouden

Typefouten en mogelijke fouten in de systeemsoftware zijn voorbehouden. In het geval van promotionele acties of aanbiedingen behoudt Mavies.nl zich het recht voor om aanvullende regels te hanteren. Deze regels worden duidelijk aangegeven bij de betreffende artikelen.

Retouradres

Mavies Baby & Kidsshoes
Nieuweweg-Noord 314, B22
3905 LX Veenendaal
The Netherlands